На цьому наголосив голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій під час прямого ефіру 16 серпня на радіо «Місто над Бугом». 

«На день незалежності до Вінниччини приїдуть наші давні друзі з міста Кельце (Сьвєнтокшиське воєводство), з якими в наступному році ми спільно будемо відзначати 60 років нашої співпраці. Буде делегація з Лодзя (Республіка Польща). Наша область дуже тісно почала співпрацювати з Чеською Республікою. Делегацію чехів очолить гетьман Ліберецького краю. Завітають також на святкування делегація Яського повіту Республіки Румунія і традиційні наші друзі з Сорокського району Республіки Молдова» - повідомив очільник області.

Як відзначив голова облдержадміністрації, тісні і добрі стосунки дають нам можливість розширити географію нашої співпраці. І це вселяє великий оптимізм в наше майбутнє. А сьогодні результатом такої співпраці є можливість відпочинку дітей загиблих та поранених учасників АТО у наших партнерів. «В даний час 30 дітей з Вінницької області, а це діти загиблих та поранених воїнів АТО, відпочивають в Ліберецькому краї, а в найближчий час 30 дітей даної категорії будуть відпочивати в польському місті Кельце» - підкреслив Валерій Коровій. 



Переглядів: 2150
Поширень: 0