Під час координаційної наради, яка відбулась в Головному управлінні Нацполіції у Вінницькій області, представники поліції, силових структур та органів місцевої влади, обговорили питання співпраці під час святкування Дня Прапора та 26-ї річниці Незалежності України.

За словами заступника начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Сергія Сокирана, поліція має достатньо сил і засобів для створення умов, в яких мешканці та гості Вінниччини почуватимуть себе в безпеці. З 21 по 25 серпня на території області заплановано проведення 58 масових заходів, в яких візьме участь понад 25 тисяч громадян. Правопорядок у святкові дні будуть забезпечувати майже 400 працівників поліції та 180 представників громадських формувань.

У святкові дні безпеку вінничан охоронятимуть майже 400 поліцейських

Особовий склад підрозділів поліції області переведений на посилений варіант службової діяльності. В Головному управлінні Нацполіції та територіальних підрозділах в цілодобовому режимі працюватимуть оперативні штаби, створені додаткові посилені слідчо-оперативні групи, групи документування та резерву.



Переглядів: 1914
Поширень: 0