Попередньо встановлено, що поранення 41-річний чоловік отримав від своєї співмешканки під час вживання алкогольних напоїв. Потерпілий без свідомості знаходиться в лікарні. Працівники поліції відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень вінничанину.

Як розповів т.в.о начальника Лівобережного відділення поліції Тарас Калачик, 27 серпня до поліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні з проникаючим ножовим пораненням госпіталізований 41-річний вінничанин.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що порання потерпілий отримав від своєї 33-річної співмешканки. Того дня чоловік з жінкою розпивали спиртні напої в одному із закладів міста та неодноразово сварились. Вийшовши на подвір’я закладу між ними виникла чергова сварка, в ході якої вона вдарила чоловіка ножем в область грудей. Швидку потерпілому викликали очевидці. Стан чоловіка стабільно важкий.

Жінка визнає свою вину та виправдовується тим, що знаходилась під дією алкоголю.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Жінці загрожує до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2112
Поширень: 0