Захопливі завдання, логічні загадки та цікаві пригоди обіцяють організатори учасникам квесту, присвяченого головному святкуванню міста – Дню Вінниці.

 2 вересня на всіх охочих чекає «Філософо-квест» по Вінниці, яку можна буде побачити по-новому.

"Буде багато завдань, пов’язаних з центральною частиною міста, – каже волонтерка культурного центру «Новий Акрополь» у Вінниці Анастасія. – У них будуть зашифровані певні місця Вінниці, які необхідно буде знайти. Основне завдання – всією командою сфотографуватися на тлі цього місця".

Як зазначають організатори, під час квесту доведеться перевірити себе на знання рідного міста, а також пригадати дещо з філософії, випробувати себе на спритність, на вміння швидко та нестандартно думати і бути частиною команди.

У суботу віничан запрошують на "Філософо-квест" по Вінниці

По завершенню квесту, що триватиме з 15:00 близько 2-2,5 годин, на учасників чекає пікнік з тістечками та чаєм, а також цікаві iгри. Бажано з собою на гру взяти чай в термосі та щось смачненьке для пікніка, килимок для сидіння.

Для участі в грі необхідно зареєструватися ТУТ, вказавши кількість учасників власної команди (2-5осіб) і навіть її назву. Якщо команди немає – приходити на гру можна одному, а потім долучитися до іншої команди.

Крім того, треба мати з собою хоча б один телефон з камерою та виходом в інтернет на команду, зручне взуття, бо доведеться багато ходити містом. Також у виконанні завдань допоможе мапа Вінниці.

Отже, субота, 2 вересня, збір учасників біля міської ради о 14:45. Участь у квесті – безкоштовна. Телефони організаторів: (067) 503-03-71, (099) 619-45-97.



Переглядів: 1683
Поширень: 0