Акцію для школярів, приурочену до початку нового навчального року, організували працівники ювенальної поліції Вінниччини. У центральному парку діти могли випробувати себе у ролі поліцейських та побачили, як працюють чотирилапі помічники правоохоронців.

Діти приміряли на себе захисні шоломи, бронежилети, тримали в руках справжню зброю, сиділи за кермом службового автомобіля, вимірювали рівень алкоголю в крові, знімали відбитки пальців, побачили захисні костюми вибухотехніків та експертні валізи криміналістів.

Вінницькі поліцейські організували освітнє свято для школярів

Працівники відділу ювенальної превенції обласної поліції розповіли школярам, як поводитись обережно та куди звертатись, якщо все ж потрапили у біду. Правила дорожнього руху нагадали маленьким вінничанам працівники сектору профілактики дорожньо-транспортного травматизму.

Вихованка кінологічного центру поліції Вінниччини Лінда продемонструвала вміння виконувати команди та знаходили людину по слідам.

Вінницькі поліцейські організували освітнє свято для школярів

Ази самозахисту маленьки вінничани вивчали під керівництвом досвідчених рукопашників тренінгового центру Нацполіції.

Вінницькі поліцейські організували освітнє свято для школярів

- Діти повинні розуміти, що поліцейський – це їх захисник і до нього завжди можна звернутись по допомогу, зазначила начальник сектору профілактики дорожньо-транспортного травматизму Людмила Кузнецова. – І проведення таких заходів сприяє налагодженню товариських відносин між поліцейськими та дітьми.



Переглядів: 2336
Поширень: 0