До служби "102" звернулась 82-річна вінничанка. До літньої жінки подзвонив невідомий чоловік і сказав, що її син, який проживає в Росії, потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Для залагодження ситуації чоловік вимагав у пенсіонерки 7500 доларів, однак жінка погодилась віддати лише 10 000 гривень, оскільки всієї суми у неї не було. Одразу після розмови жінка зателефонувала правоохоронцям.

Патрульні оперативно відреагували на виклик і влаштували засідку біля домоволодіння жінки де мала відбутись передача грошей. Зловмисника затримали на гарячому. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Патрульні затримали шахрая, який видурював гроші у пенсіонерів

Затриманим виявився раніше судимий 47-річний вінничанин. За даним фактом відкрито кримінальну справу. Тепер шахраєві загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від 1-го до 2-х років, або обмеження волі на строк до 5-ти років, або позбавленням волі на строк до 3-х років.

Шановні громадяни! Якщо ви стали свідком чи жертвою шахрайських дій, не зволікайте, одразу телефонуйте на "102". Ваш своєчасний дзвінок в поліцію збільшує шанси затримати зловмисника по гарячих слідах.



Переглядів: 2538
Поширень: 0