Про це сьогодні під час брифінгу повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрій Педос. Поліція повністю контролює ситуацію в місті та готова забезпечити безпеку вінничан та гостей міста.

Керівник поліції Вінниччини розповів, що до охорони публічної безпеки залучать понад 500 працівників поліції та близько 60 військовослужбовців Національної гвардії України. У всіх місцях проведення заходів чергуватиме достатня кількість працівників поліції, які в змозі належним чином забезпечити правопорядок.

Всі місця проведення заходів заздалегідь будуть обстежені фахівцями вибухотехнічної служби, кінологами зі службовими собаками та взяті під охорону. Будуть працювати додаткові слідчо-оперативні групи та групи документування.

На випадок ускладнення оперативної обстановки передбачено чергування резерву з числа підрозділів поліції особливого призначення, нацгвардійців та групи швидкого реагування.

Поліція звертається до громадян з проханням повідомляти по спецлінії 102 всю інформацію про підозрілих осіб, залишені без нагляду на вулицях пакети, валізи, які можуть становити небезпеку для оточуючих та закликає громадян бути ввічливими, дотримуватись правил безпечної поведінки, щоб святкування пройшло без порушень публічного порядку.



Переглядів: 2609
Поширень: 0