Концерн Поділля

У Вінниці представили близько 50 українських страв у рамках проекту "Гастрогід".  Зібрані вони зі всієї України, а також страви, приготовані за старовинними рецептами Подільської кухні.

- Це буде міщанська кухня Поділля, селянська кухня, це будуть кухні національних меншин, які населяють Поділля, також буде найцікаваша частина - замкова кухня Поділля, - розповідає засновниця проекту "Гастрогід Вінниччини" Олена Павлова.

Під час званої вечері подавали гарячі, холодні страви та десерт. Також організатори розповідали історію появи кожної страви. 

Не обійшлося і без українських делікатесів,  таких як квашені огірки з медом та гарбузовий паштет. Подробиці дивіться у відеосюжеті:



Переглядів: 1689
Поширень: 0

Меблі для дому - ПетроЦентр