Районними комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийнято рішення щодо призупинення навчання у дошкільних та освітніх закладах в населених пунктах, які перебувають в зоні надзвичайної ситуації.

Евакуаційними та громадськими організаціями проведено подвірний обхід житлових приміщень з метою вивезення людей похилого віку, інвалідів, дітей у безпечні місця.

Районними державними адміністраціями створені комісії по визначенню нанесених матеріальних збитків в населених пунктах, які підлягають евакуації, та складання відповідних актів.

Призупинено роботу потенційно небезпечних об’єктів в зоні надзвичайної ситуації, проведено евакуацію працюючого персоналу.

Підготовлено звернення до керівників сільськогосподарських формувань, організацій, підприємств, установ щодо надання допомоги пунктам прийому евакуйованих.

З метою оперативного реагування на звернення громадян Калинівською та Вінницькою райдержадміністраціями організовані пункти особистого прийому представниками районних державних адміністрацій та гарячих ліній.



Переглядів: 3070
Поширень: 0