Працівники управління протидії наркозлочинності викрили трьох вінничан, які підозрюються у торгівлі наркотиками. Амфетамін, інші наркотичні засоби та обладнання для їх виготовлення вилучили поліцейські у квартирі одного з правопорушників.

Як розповів керівник управління протидії наркозлочинності Ігор Пайлик, 29 вересня працівники управління провели огляд у помешканні 20-річного вінничанина, який підозрюються у виготовленні та розповсюдженні амфетаміну.

Поліцейські встановили, що до злочинної діяльності підозрюваного причетні також його 20-річна співмешканка та 21-річний житель м. Вінниці. За оперативною інформацією, протягом півроку вони займались розповсюдженням психотропних речовин через мережу Інтернет.

Поліцейські затримали осіб, які влаштували нарколабораторію в квартирі та продавали наркотики через Інтернет

Під час огляду домоволодіння, де проживали співмешканці, поліцейські вилучили майже 10 грамів речовини схожої на амфетамін, близько 50 грамів канабісу, скляні колби та різні ємності, фольгу, електронні ваги, інше обладнання для виготовлення та фасування наркотичних речовин та комп’ютер.

Ніхто з трьох молодих людей раніше не мав проблем з законом та не притягувався до кримінальної відповідальності.

Вилучене направлено на експертизу.

Поліцейські затримали осіб, які влаштували нарколабораторію в квартирі та продавали наркотики через Інтернет

Дана інформація внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна. Триває розслідування.



Переглядів: 2442
Поширень: 0