1 жовтня на вулиці Замостянській за підозрою у вчиненні пограбування працівники поліції затримали 36-річного раніше судимого місцевого жителя. Погрожуючи застосувати фізичну силу, зловмисник відібрав мобільний у потерпілого та втік.

Вчора працівники патрульної поліції затримали зловмисника, який підозрюється у пограбуванні 16-річного вінничанина. За словами потерпілого, ввечері, знаходячись з друзями на зупинці громадського транспорту, до них підійшов незнайомець та запропонував купити мобільний телефон, який потерпілий підліток тримав у руках. Почувши відмову, правопорушник дістав гайковий ключ та, погрожуючи ним, вибив телефон з рук хлопця, сів на велосипед та втік. На вулиці Замостянської правопорушника затримали патрульні поліцейські.

Правопорушником виявився 36-річний вінничанин, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Під час поверхневого огляду, у нього, крім викраденого телефону, поліцейські виявили рукавички, ключі від підвальних та гаражних приміщень.

Телефон повернутий власнику.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 4 років позбавлення волі.



Переглядів: 1900
Поширень: 0