Взяти участь в Open Space, висловити свою думку щодо розвитку соціальної сфери та охорони здоров’я, цікаво поспілкуватися, отримати лікарські поради – все це буде можливо на «Галявині ідей» у п’ятницю, 6 жовтня 2017 року, з 14.00 до 18.00 на Європейській площі біля Вежі. А для маленьких учасників заходу – конкурс малюнка «Вінниця моєї мрії» та призи.

«Галявина ідей: творимо здорове майбутнє» - це сприятливе середовище, дружня атмосфера для генерації ідей зі створення комфортнішого та привабливішого міста. Кожен, хто прийде на цей захід, матиме можливість внести свої пропозиції та побажання щодо покращення міста Вінниці у соціальному та медичному напрямку, задіявши власну творчість та креативність. Усі пропозиції будуть зібрані в єдиний «Атлас ідей».

Вінничан запрошують на «Галявину ідей» разом творити здорове майбутнє

Метою заходу є залучення жителів Вінниці до створення ідей щодо покращення соціальної сфери та охорони здоров’я у нашому місті.

«Галявина ідей» відбуватиметься в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні», що впроваджується німецькою урядовою компанією «DeutscheGesellschaftfürInternationaleZusammenarbeit (GIZ) GmbHу співпраці з Вінницькою міською радою та фінансується Урядами Німеччини та Швейцарії.



Переглядів: 2105
Поширень: 0