5 жовтня у смт Стрижавці сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав 66-річний пішохід. Водій легковика здійснив наїзд на чоловіка коли той перетинав проїжджу частину.

Аварія сталась близько 20.00 години по вулиці Київській у смт Стрижавка. За попередніми даними слідства, водій автомобіля марки « ВАЗ-21099» допустив наїзд на 66-річного пішохода, коли потерпілий перетинав дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

У результаті зіткнення чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні. Поліція з’ясовує усі обставини дорожньо-транспортної пригоди, призначено ряд експертиз.

В Стрижавці на пішохідному переході під колеса авто потрапив чоловік

Автомобіль поміщено на арешт майданчик.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 2823
Поширень: 0