21 жовтня, на базі тренінгового центру Головного управління Нацполіції Вінниччини працівникам роти конвойної служби провели практичний тренінг з надання домедичної допомоги. Про реанімаційні заходи та правила надання першої медичної допомоги розповіли поліцейським інструктори Червоного Хреста.

Заняття були організовані Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області за сприяння представників Управління захисту прав людини Нацполіції та Товариства Червоного Хреста, які на безкоштовній основі протягом вересня-жовтня провели тренінги з надання домедичної допомоги для усіх працівників ізоляторів тимчасового тримання Вінницької області та конвойної роти поліції.

Працівники роти конвойної служби практикувались в наданні першої  медичної допомоги

Поліцейський зобов'язаний знати ази порятунку людини. Такий практичний курс дасть змогу набагато ефективніше підготувати поліцейських, ніж це було раніше та застосовувати знання на практиці, - зазначила поліцейський омбудсмен Заріна Маєвська, що опікується дотриманням прав людини.

Працівники роти конвойної служби практикувались в наданні першої  медичної допомоги

Інструктор Товариства Червоного Хреста Юрій Марценюк, ознайомив поліцейських з новими засобами зупинки кровотеч, алгоритмом дій при дорожньо-транспортних пригодах та основам серцево-легеневої реанімації.

Працівники роти конвойної служби практикувались в наданні першої  медичної допомоги

За словами заступника командира роти конвойної служби Евгенія Левінського, завдяки проведенню даного тренінгу працівники поліції у реальному часі моделювали різні екстремальні ситуації та на практиці відпрацьовували отримані знання, які під час несення служби допоможуть правоохоронцям врятувати життя людям до приїзду швидкої допомоги.



Переглядів: 3946
Поширень: 0