В суботу, 21-го жовтня, вінницьким патрульним в черговий раз довелось переслідувати водія, який на вимогу про зупинку вирішив відреагувати втечею.

Близько 2-ї години ночі інспектори отримали звернення інформаційного характеру. Громадяни повідомили патрульним про нетверезого водія за кермом Kia Sorento на вулиці Чехова, який, до того ж, провокував з ними бійку.

Прибувши на місце події, охоронці порядку побачили, як вказаний автомобіль рушив з місця і поїхав у сторону Вінницьких хуторів. Інспектори послідували за автівкою та подали водієві сигнал про зупинку.

У Вінниці поліцейські наздоганяли нетверезого водія

Побачивши, що його переслідують, керманич лише пришвидшився і почав тікати від поліцейських. На вулиці Котляревського патрульні заблокували легковик. Виявилось, що його 27-річний водій не мав при собі жодних документів. До того ж, інспектори помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

За керування напідпитку патрульні за відмовою склали на водія протокол (ст. 130 КУпАП). Крім того, на нього оформили адмінматеріали за незупинку на вимогу поліцейських (ст. 122-2 КУпАП) та за відсутність відповідних документів (ст. 126 КУпАП). Автомобіль правопорушника евакуювали на арештмайданчик.



Переглядів: 1838
Поширень: 0