Не потрібно бути затятим символістом, щоб знайти прямий зв'язок з чемпіонством команди Вінницького технічного ліцею "Те, Kто из Тех" у фіналі Вінницької шкільної ЕлітЛіги 2017 року та 55-тиріччям Вінницького Клубу Веселих та Найкмітливіших. Саме в стінах цього ліцею у 1962 році була проведена перша гра з КВН у нашому місті! Тож наші вітання новоспеченим чемпіонам передбачувано гучніші!

Але і інші команди-фіналісти "Без 15-ти десять" (ЗОШ №32), "Broadway" (ФМГ№17), "Chilly Willy" (ВСШ №31) та "SuperMassa" (ЗОШ №4) не залишились без призів мера в цей святковий день. Всі вони отримали сертифікати на придбання сучасних комп'ютерних гаджетів.

За пів кроку від фіналів

До нових зустрічей на іграх ЕлітЛіги КВН - 2018! Вони будуть, бо бажання школярів спів падають зі стилем роботи на випередження міського департаменту освіти та міського палацу мистецтв.

За пів кроку від фіналів

Естафету школярів підхопили дорослі колеги з команд "Old City" (ВПК), "Фаст Фуд" (ВПТК), "От души" (ВТК), "Триголовый гусь Олежка" (ДонНУ), "РіТузи", "Короче, гумористи!" (ВНТУ), "П’ять хвилин" та "Хочу заміж" (обидві з ВДПУ) та "Збірна ВТЕІ КНЕУ".

За пів кроку від фіналів

В результаті протистояння в трьох конкурсах до фіналу Кубку Вінниці з КВН на призи мера, який відбудеться 17 листопада на Міжнародний День студентів вийшли команди "Old City", "Фаст Фуд", "От души", "Триголовый гусь Олежка" та "Хочу заміж". Інші чотири команди "РіТузи", "Короче, гумористи!", "П’ять хвилин" та "Збірна ВТЕІ КНЕУ" першого грудня визначать Чемпіона Вінниці з гри КВН сезону 2017 року.



Переглядів: 2821
Поширень: 0