6 листопада у Вінницькому районі водій автомобіля «ВАЗ-2115» допустив наїзд на пішохода. З тілесними ушкодженнями потерпілий доставлений автомобілем швидкої медичної допомоги до лікарні. Поліція встановлює особу потерпілого.

Аварія сталась близько 22.30 в селі Якушинці неподалік кафе "Фата Моргана".

Попередньо встановлено, що 44-річний водій «ВАЗу», житель обласного центру, допустив наїзд на невстановленого чоловіка, який рухався по проїжджій частині дороги.

В результаті автопригоди потерпілий отримав численні травми та був госпіталізований до реанімаційного відділення міської клінічної лікарні.

Прикмети чоловіка: на вигляд близько 40 років.

Працівники поліції звертаються з проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією про особу потерпілого та були свідками даної події повідомляти за телефонами: (04342) 43-74-49 або 102.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2236
Поширень: 0