У Вінниці розпочали компенсувати частину коштів за невикористані субсидії по індивідуальному газовому та електричному опаленні. Такі виплати отримають понад 12 тисяч вінничан. Одні отримають кошти на банківські рахунки, інші – через відділення зв’язку.

«Вінничани, які до 1 вересня цього року звернулись з заявою до управління соціального захисту населення за місцем проживання про отримання частини невикористаної суми субсидії, отримають грошові виплати. Кошти уже зараховані на рахунки людям, які виявили бажання отримати компенсації через банківські установи. Громадянам, які в своїх заявах зазначили поштові відділення, кошти будуть доставлені листоношами. Загальна сума монетизації у Вінниці становитиме 8,1 млн грн», - розповіла перший заступник директора департаменту соціальної політики міської ради Наталія Паламарчук.

Вінничани, які не встигли подати заяви до першого вересня, а зробили це до першого листопада, отримають кошти після того як вони надійдуть з державного бюджету. Таких людей 128.



Переглядів: 2177
Поширень: 0