Сьогодні вранці працівники Лівобережного відділення поліції розшукали та повернули додому підлітків, які після пізньої прогулянки боялись повертатись додому. Дівчата віком 12, 14 та 16 років всю ніч провели на вулицях міста, поки їх не знайшли працівники поліції.

8 листопада близько третьої години ночі до працівників поліції звернувся 50-річний вінничанин, який повідомив, що його 12-річна донька ввечері пішла разом з двома старшими подругами віком 14 і 16 років в магазин та додому не повернулась. На телефоні дзвінки дівчата не відповідають.

Пошуками зниклих дітей займався весь особовий склад Лівобережного відділення поліції, який був піднятий по тривозі. О сьомій годині ранку дітей знайшли в місті Вінниці на провулку Залізничному.

На пошуки трьох дівчат, які пішли на прогулянку і не повернулись додому, "підняли" мало не всю вінницьку поліцію

Спілкуючись з поліцейськими, дівчата розповіли, що їхня прогулянка у парку затягнулась. Оскільки вже було пізно, вони вирішили не повертатись додому, щоб на них не сварились батьки.

На батьків підлітків, які, розпиваючи разом спиртні напої, помітили зникнення дітей лише серед ночі, складені адміністративні протоколи за ст.184 КУпАП (невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей).



Переглядів: 2510
Поширень: 0