Вчора до Лівобережного відділення поліції вінничанин привів 10-річну дівчинку, яка пішла з дому. Дитина виховується в прийомній родині та вже неодноразово залишала місце свого проживання.

Дитину, яка блукала містом, помітив випадковий перехожий. Дізнавшись, що дівчинка пішла з дому, чоловік привів її у поліцію.

За словами т.в.о. начальника відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності поліції Вінниччини Людмили Кузнєцової, прийомна мати дитини звернулась до поліції з заявою про зникнення дівчинки близько 17.45 години. Працівники поліції встановили, що з дитиною, яка вже неодноразово залишала місце проживання, працювали психологи. Через позбавлення батьківських прав біологічної матері, дитина довгий час виховувалась без належної батьківської опіки, і будь-які обмеження чи дії виховного характеру з боку прийомних батьків, дитина не сприймає та вважає за краще проживати у центрі реабілітації для дітей.

З дівчинкою та її батьками поліцейські провели профілактичну бесіду. Матеріали передано на контроль в службу у справах дітей.



Переглядів: 1563
Поширень: 0