Про організацію Форуму повідомив голова громадської спілки «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» Анатолій Слівінський. Захід відбудеться 17 листопада на базі обласного клінічного госпіталю ветеранів війни.

«Метою заходу є забезпечення і розвиток співпраці громадських об’єднань учасників бойових дій та волонтерів АТО з Урядом та органами державної влади всіх рівнів, обговорення питань соціального захисту, правового статусу та подальшої підтримки учасників АТО і членів їх родин», – зазначив Анатолій Слівінський.

У Вінниці відбудеться Всеукраїнський Форум по співпраці учасників бойових дій та волонтерів АТО з владою

На Форум запрошені представники 5 профільних міністерств і відомств, керівництво області і міста. В програмі заходу – виступи представників міністерств, соціальних служб, органів влади Вінниччини, громадських активістів Спілки та дискусія у форматі «запитання-відповіді».

В ході форуму будуть напрацьовані звернення, заяви, пропозиції щодо удосконалення законодавства з питань підтримки учасників АТО та окреслені подальші кроки ефективної співпраці Адміністрації Президента, Уряду, парламенту і органів місцевого самоврядування з громадською спілкою «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО».



Переглядів: 2303
Поширень: 0