11 листопада в місті Вінниці автомобіль «ГАЗ 3302» зіткнувся з автомобілем «Форд Транзит» та допустив наїзд на велосипедиста. Працівники поліції звертаються за допомогою до громадян, які володіють будь-якою інформацією, що стосується даної автопригоди.

Автопригода сталась близько 6 години 40 хв на вулиці Магістрацькій.

За попередніми даними слідства, 34-річний водій автомобіля «ГАЗ» не впорався з керуванням та зіткнувся з автомобілем «Форд Транзит», після чого вчинив наїзд на велосипедиста.

У результаті автопригоди 47-річний велосипедист та 53-річний водій «Форду» отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні.

У Вінниці біля центрального мосту "ГАЗ" стукнув "Форд" та збив велосипедиста - поліція розшукує свідків ДТП

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовує слідство. Поліція розшукує свідків та очевидців аварії, які володіють інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди. Телефонуйте за номерами : ‎(0432)59-33-29, ‎‎097-179-97-22 або на спецлінію 102.



Переглядів: 2381
Поширень: 0