Троє людей опинились на лікарняних ліжках внаслідок дорожньо-транспортних пригод, які стались в обласному центрі та у Бершадському та Тиврівському районах Вінниччини.

У Вінниці по вулиці Соборній під колеса автомобіля «Hyundai Accent» потрапила 55-річна вінничанка. Жінка з тілесними ушкодженнями госпіталізована до лікарні.

У Бершаді під колеса автомобіля «ВАЗ2107» потрапила 17-річна місцева жителька. Дівчина госпіталізована до неврологічного відділення Бершадської лікарні.

На автодорозі Т-02-16 між містом Гнівань та селом Селище водій автомобіля «ЗІЛ 130» допустив наїзд на 63-річного велосипедиста. З переломом плечової кістки потерпілий госпіталізований до медичного закладу.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2050
Поширень: 0