30 листопада о 15:00 у Центральній міській бібліотеці ім. І.Бевза відбудеться презентація соціально-просвітницького проекту «Кроки довіри», який втілювався в рамках Пітчингу проектів за програмою «Active Citizens» за підтримки British Gouneil Ukraine, Вінницької міської ради та ГО «Гармонія». Вхід вільний.

На заході буде представлено твори сучасних авторів, які пишуть про людей різного віку з особливостями розвитку, інклюзивна міні-бібліотека та її онлайн версія (сторінка у Фейсбуці), яка дасть змогу користуватися такою літературою більшій кількості людей. Також відбудеться зустріч у форматі «жива бібліотека». Організатор заходу – ГО «Культурний Всесвіт».

Проект покликаний на подолання бар’єрів у сприйнятті людей з особливими потребами, поширення філософії інклюзії серед вінничан, зокрема, студентів та молоді. А також – сприяння всебічній інформаційній доступності за допомогою циклу просвітницьких заходів та підвищення обізнаності про інклюзивну літературу. Інклюзивна література є важливою, оскільки вона орієнтована на дотримання прав людей з інвалідністю або особливостями розвитку.



Переглядів: 2362
Поширень: 0