Трирічному Микиті Корнєєву з Томашполя потрібна тривала реабілітація, аби мати знову самостійно рухатись. В 11 місяців хлопчик переніс вірусний енцефаліт, і в один день розучився не тільки повзати, а навіть їсти.

 Повернути дитину до нормального життя взялися лікарі у Китаї. Повний курс лікування коштує до 50 тисяч доларів. Для молодої родини ця сума непідйомна."Ми дуже просимо, просто благаємо: допоможіть нам спасти нашого синочка, допоможіть нам потрапити в Китай, на таке життєво важливе лікування для Нікітки! Нікітка так хоче ходити..." - звертається мати Нікіти.

"Розвивалась дитина просто прекрасно, вчасно почав сидіти, повзати, ходити. Але щастя було не довгим в 11 місяців хлопчик захворів діагноз - Енцефаліт. Реанімації... За день дитина втратила всі навички, хлопчик навіть перестав утримати голівку, перестав жувати, ковтати, личко перекосилось. Єдине що залишилось - це наймиліша в світі посмішка на його личку, незважаючи на пекельну біль, яка вражала його тіло і мозок. Інтелект збережений! Наслідком енцефаліту став спастичний тетрапарез. З того ж дня і почалась наша інтенсивна реабілітація. Десятки лікарень і реабілітаційний центрів, уколів і Крапельниць. Але найбільшу користь дитині принесло лікування в Китаї. Тільки після 3 місячного курсу реабілітації там Нікітка почав самостійно вставати і повзати на четвереньках, жувати тверду їжу, перевертається у всі сторони, він став активним, веселим життєрадісним. І найголовніше промовив перші слова", - розповідає мама хлопчика Алла Корнєєва.

Невролог в Китаї сказав, що дитина перспективна і буде ходити, якщо і надалі так займатись.

Кошти можна перераховувати на картку 4731 2171 1234 2363 Корнєєва Алла (мама). Тел. +380680501775



Переглядів: 2394
Поширень: 0