Протягом вихідних більше 600 працівників дорожніх служб і двірників ЖЕКів цілодобово розчищали місто від снігу, який випав у Вінниці. Працювало майже 60 одиниць техніки.

Комунальні служби звертаються до вінничан з проханням за таких погодних умов не паркувати свої автомобілі у непризначених для цього місцях, адже це ускладнює прибирання снігу.

У суботу у Вінниці розпочався снігопад, який тривав і у неділю. Як повідомили у департаменті комунального господарства та благоустрою міської ради, протягом вихідних 40 одиниць техніки розчищали вулиці міста після снігопадів та посипали протиожеледною сумішшю. 180 працівників вийшли на прибирання тротуарів, зупинок громадського транспорту, переходів та на розчистку решіток зливової каналізації, щоб тала вода вільно стікала у канали водовідведення.

У суботу та неділю майже 60 одиниць техніки прибирали сніг у місті

Протягом вихідних 19 тракторів та 480 людей розчищали від снігу і прибудинкові території. Кілька одиниць техніки сьогодні зранку ще доочищали двори, де працювати вночі заважали припарковані приватні автівки. Місця, куди техніка пройти не може, прибирають двірники. Вони також відкидають сніг з пішохідних проходів.

Розчищено усі контейнерні майданчики для вільного під’їзду сміттєвозів. Відходи вивозяться згідно з графіком. Тротуари та підходи до проїздів за потреби посипаються протиожеледними матеріалами.



Переглядів: 2266
Поширень: 0