Дива – справа рук звичайних людей. Ми не можемо бути впевнені в своєму завтра, але якщо об'єднаємось, то можемо зробити чимало, навіть врятувати чиєсь життя. 10 грудня з 16.00 у приміщені «Галереї XXI» відбуватиметься благодійний захід «У ритмі серця», метою якого є збір коштів на операцію для чудової дівчини, мами і просто красуні Дар'ї Паламарчук. 

В програмі заходу: покази колекцій дизайнерського одягу, благодійний аукціон з цікавими лотами, ярмарок рукодільниць, шоу-програма та багато інших цікавинок... В цьому заході будуть приймати участь п'ятеро вінницьких дизайнерів, хореографічні колективи, вокалісти, майстри-рукодільники і просто небайдужі люди. Ваша присутність життєво необхідна! Подаруйте частинку доброти! Вхід – 150 грн. 

Друзі Дар’ї Паламарчук закликають допомогти дівчині зібрати кошти для операції на серці Друзі Дар’ї Паламарчук закликають допомогти дівчині зібрати кошти для операції на серці

Хто така Даша Паламарчук? Вона щира, справжня, надійна і дуже добра. Вона активна, цілеспрямована, талановита. Вона – рукодільниця, модель, організатор багатьох творчих подій у місті. У цієї дівчини зараз величезна проблема зі здоров'ям, для вирішення якої потрібно 70000 грн. «Друзі, не залишайтеся осторонь, приходьте на захід «У ритмі серця», метою якого є збір коштів для Даші», – закликають у створеній для цього групі у Фейсбуці друзі Дар’ї. 

Друзі Дар’ї Паламарчук закликають допомогти дівчині зібрати кошти для операції на серці

На благодійному вечорі виступить солістка групи Gipsy Voice. На аукціоні будуть такі лоти як дизайнерські аксесуари, фотосесія, картини та прикраси ручної роботи, знижки на макіяж та процедури для краси. Всі виручені кошти підуть на лікування серця Даші Паламарчук. Для тих, хто хоче допомогти коштами: номер карти 5168 7556 0952 2566 (Паламарчук Дар'я Василівна).



Переглядів: 2541
Поширень: 0