2 грудня у Вінницькому районі сталось дві дорожньо-транспортних пригоди, у яких постраждали троє людей. Водій «Таврії» виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автобусом, а водій «Ланосу» травмував двох робітників дорожніх служб.

На автодорозі сполученням "Вінниця-Гнівань" 56-річний водій автомобіля "ЗАЗ 110552", рухаючись в напрямку м. Гнівань, допустив зіткнення із зустрічним автобусом "Богдан 0921" сполученням "Вінниця-Гриженці". Внаслідок автопригоди водій легковика отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні. Водій та пасажири автобусу не постраждали.

Цього ж дня на автодорозі сполученням "Стрий-Кіровоград-Знам’янка" 55-річний водій автомобіля "DAEWOO LANOS" допустив виїзд на зустрічну смугу руху, де зіткнувся із пристроєм для забивання паль з яким працювали робітники дорожніх служб. В результаті автопригоди двоє чоловіків віком 45 та 24 роки, які працювали на дорозі, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 1740
Поширень: 0