За місцем проживання 34-річного вінничанина працівники поліції вилучили амфетамін. Наркотичний порошок чоловік виготовляв на продаж у домашніх умовах за «рецептом» з Інтернету.

Як розповів начальник Головного управління Нацполіції Вінниччини Юрій Педос, до працівників управління протидії наркозлочинності надійшла інформація, що у власному будинку вінничанин виготовляє та розповсюджує наркотичні засоби. Отримана інформація підтвердилась під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні підозрюваного. За місцем проживання у його будинку поліцейські вилучили амфетамін, готовий для вживання, інгредієнти та приладдя для його виготовлення.

 Вінницькі правоохоронці виявили нарколабораторію в оселі вінничанина

Правопорушник виправдовувався, що наркотичні засоби він виготовляв виключно для власного вживання за «рецептом» з Інтернету.

 Вінницькі правоохоронці виявили нарколабораторію в оселі вінничанина

Вилучене направлено на експертизу.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

 Вінницькі правоохоронці виявили нарколабораторію в оселі вінничанина

Також у діях підозрюваного вбачаються ознаки злочинів, передбачених ст. 311 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів), ст. 313 ККУ (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. За такі правопорушення передбачено позбавлення волі строком до 3 років.



Переглядів: 2052
Поширень: 0