Оперативники карного розшуку Головного управління Нацполіції Вінниччини під час вчинення злочину затримали 34-річного кишенькового крадія з Луганська. 2 грудня на очах оперативників у тролейбусі зловмисник з сумок двох жінок витягнув гаманці.

Жертвами кишенькового злодія стали 51-річна жителька Бершадського району та літня вінничанка. Під час проїзду у тролейбусі №5 сполученням Залізничний вокзал – Вишенька у жінок зловмисник непомітно з сумок витягнув гаманці. Усе це відбувалось на очах оперативних працівників карного розшуку. Правопорушника вони затримали на зупинці громадського транспорту «Театральна», коли він виходив з тролейбусу.

Затриманим виявився 34-річний житель Луганської області. Раніше він неодноразово відбував покарання за вчинення крадіжок. Переїхавши з окупованої території, у Вінниці чоловік влаштував особисте життя та винайняв житло. На життя заробляв крадіжками.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до п’яти років позбавлення волі.

Шановні громадяни! Щоб не стати жертвою подібних злочинів, будьте уважними у місцях великого скупчення людей, а також у громадському транспорті. Не залишайте речі без нагляду, не тримайте гаманці, гроші та документи в зовнішніх кишенях, сумках, пакетах, легкодоступних для злодіїв.



Переглядів: 2159
Поширень: 0