На території Вінницької області під час практичного етапу операції «Мігрант» до адміністративної відповідальності за порушення законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства притягнуто 245 осіб.

В ході проведення загальнодержавних профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері вінницькі поліцейські спільно з працівниками державної Міграційної служби виявили 82 нелегали, стосовно яких прийнято рішення про примусове повернення. Одне рішення виконано.

З початку операції «Мігрант» за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП поліцейські притягнули 190 осіб. За ст. 204 КУпАП (порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів) притягнуто 1 людину, за невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства – 52, за порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла, транспортних засобів та сприяння в наданні інших послуг – 2.



Переглядів: 1963
Поширень: 0