Працівники Лівобережного відділення поліції м. Вінниці затримали підозрюваного у крадіжці музичного центру з приміщення кафе. Викрадену техніку з підсилювачем звуку та світловими приладами зловмисник ніс у місцевий ломбард, але здати не встиг – був затриманий дільничним офіцером поліції.

5 грудня до поліції з заявою про крадіжку звернулась 43-річна вінничанка. Жінка повідомила, що вночі з приміщення кафе на вулиці Ватутіна невідома особа шляхом пошкодження вікна викрала музичний центр, підсилювач звуку та світлові прилади.

Як розповів начальник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак, цього ж дня підозрюваного у вчиненні даного злочину затримав дільничний офіцер поліції. Перевіряючи свою дільницю, поліцейський побачив перехожого з музичною технікою. Чоловік не зміг пояснити походження цієї техніки і зізнався, що викрав її вночі з кафе.

Затриманим виявився 40-річний вінничанин. Він має судимості за аналогічні злочини.

Правопорушник затриманий за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 1879
Поширень: 0