Це сталось 3 квітня о треті годині ночі на автошляху Могилів-Подільський - Ямпіль - Бершадь. Спирт в 200 літрових діжках перевозили на двох вантажівках Камаз та ДАФ. Вантажівки зупинили при виїзді з селища Крижопіль. Загальна кількість вантажу – 64 діжки, що складає 12 тисяч 800 літрів спирту. Автомобілі були під керуванням 41 та 42 річних водіїв, мешканців вінницької області.

Як стало відомо, спирт був ввезений через державний кордон з території Придністров’я на територію Піщанського району. Оперативниками двох сусідніх районів: Піщанського та Крижопільського була реалізована оперативна інформація, щодо контрабандного товару.

Водії вантажівок пересувались виключно польовими дорогами та з їх слів кінцевий пункт контрабандного шляху мав бути в селі Ободіївка Тростянецького району, де мало відбутись перевантаження на інші автомобілі. Затримані розповіли, що не є власниками контрабандного товару а виключно найнятими водіями.

За попередніми даними контрабандний спирт оцінюється на суму близько 500 тисяч гривень. Сьогодні за фактом контрабанди вирішується питання про порушення кримінальної справи.


Переглядів: 2751
Поширень: 0