06 грудня 2017 року для безробітних, та шукачів роботи  Лівобережним міжрайонним центром зайнятості м.Вінниці організовано та проведено день відкритих дверей на ДП «Електричні системи» 

Проведення днів відкритих дверей на виробництві є однією із ефективних форм співпраці центру зайнятості з роботодавцем та сприяє оперативному забезпеченню останніх працівниками, а шукачам роботи надає можливість ознайомитись з умовами роботи безпосередньо на робочому місці.

Державне підприємство «Електричні системи» - нове наймаштабніше підприємство з виробництва електрокабельних джгутів для автомобілів європейських заводів.

Новий завод відкривається у співпраці з американською корпорацією DELPHI PLC, міжнародною компанією з виробництва авто комплектуючих.

Станом на листопад 2017 року на заводі працює більше 500 працівників. Набір на роботу продовжується. Заробітна плата для посади в’язальника схемних джутів становить в середньому 6500 гривень. В планах – до кінця 2018 року створення 2000 робочих місць.

Менеджер з персоналу – Олена Кисляк провела екскурсію по підприємству та розповіла про те, що на  підприємстві  встановлено 40-годинний робочий тиждень. Працівники виробництва працюють в три зміни. Зміна триває в середньому 7.5 годин. Якщо зміна працює по графіку першої зміни, субота – теж робоча. Перерва на відпочинок та обід разом становить 30 хвилин. Для третьої зміни в 22.30 год. організоване транспортування по Вінниці. В 2018 році в зв’язку із  розширенням виробництва в планах – організація транспортування з районів області тому на даний час проводиться запис всіх бажаючих, які проживають за межами Вінниці.

Акцентувала увагу присутніх на тому, що для всіх нових працівників проводиться 5-денне навчання, де інструктори виробничого навчання розказують детально про підприємство, ознайомлюють з виробництвом, а в кімнаті для практичного навчання є можливість самостійно виготовити джгут.

Підприємство ефективно співпрацює з центром зайнятості.  Для шукаючих роботу громадян, підприємство запропонувало вакансії в’язальника схемних джгутів, кабелів та шнурів автомобілів.

У заході прийняли участь 25 безробітних та шукачів роботи, які відповідають вимогам заявлених вакансій.

Бажаючим працювати на підприємстві  запропоновано заповнити анкету та пройти співбесіду. В рамках проведення даного заходу директор ДП «Електричні системи» Олександр Тіщенко особисто зустрівся з директором центру зайнятості Оленою Лутохіною.Під час зустрічі досягнута домовленість щодо подальшої співпраці в укомплектуванні вакантних посад на підприємстві.



Переглядів: 4551
Поширень: 0