Вчора більше 600 працівників комунальних служб розчищали місто від снігу, який випав у Вінниці. Працювало майже 55 одиниць техніки. Звернень до відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» щодо неякісного прибирання міста не надходило.

У неділю зранку у Вінниці розпочався снігопад, який тривав весь день. У департаменті комунального господарства та благоустрою міської ради повідомили, що протягом вихідних 35 одиниць техніки розчищали вулиці міста після снігопадів та посипали протиожеледною сумішшю. 150 працівників вийшли на прибирання тротуарів, зупинок громадського транспорту, переходів та на розчистку решіток зливової каналізації, щоб тала вода вільно стікала у канали водовідведення.

У неділю 19 тракторів та близько 500 людей розчищали від снігу і прибудинкові території. Кілька одиниць техніки сьогодні зранку ще доочищали двори, де працювати вночі заважали припарковані приватні автівки. Місця, куди техніка пройти не може, прибирають двірники. Також розчищено усі контейнерні майданчики для вільного під’їзду сміттєвозів. Відходи вивозяться згідно з графіком. Тротуари та підходи до проїздів посипаються протиожеледними матеріалами.

Комунальні служби звертаються до вінничан з проханням за таких погодних умов не паркувати свої автомобілі у непризначених для цього місцях, адже це ускладнює прибирання снігу.



Переглядів: 1823
Поширень: 0