Вони збирали сміття в ЦПКтаВ ім. Горького, на територіях зелених зон на виїздах із міста, в парках «Хімік» та «Дружби народів», П’ятничанському парку, півострові Бригантині та набережній річки Південний Буг, а також на території лісопарку. Всього на прибирання вийшло більше чотирьохсот працівників виконкому.

З зелених зон цього дня було вивезено більш ніж 360 м3 сміття та листя. У прибиранні було задіяно дев’ять одиниць техніки. Начальник відділу експлуатації і утримання об’єктів комунального господарства управління комунального господарства та благоустрою міської ради Сергій Суша розповів, що цього року сміття вивезено дещо більше ніж торік. «Особливо хочеться відзначити працівників управління праці та соціального захисту населення в Староміському районі, - розповідає Сергій Суша. - Їм дісталась складна ділянка по Немирівському шосе, де назбиралось багато сміття, а вони його так ретельно визбирали, що не було на чому оку зупинитись».

Не зважаючи на похмуру і вогку погоду працівники органів місцевого самоврядування із завданням впорались. Вони збирали сміття, недопалки, поліетиленові пакети, згрібали листя та сухе гілля. Траплялось, що інвентар (граблі) не витримував навантаження і ламався прямо в руках.

Проявили ініціативу прибрати територію міста студентський та викладацький колективи Вінницького ЦПТО №15. Вони збирали сміття на зеленій зоні по вул. Хмельницьке шосе.

Прибирання міста триватиме протягом двох місяців. Усі організації, підприємства та установи за цей час повинні привести у належний стан прилеглу територію. Працівники виконавчих органів міської ради прибиратимуть території загального користування та благоустрою ще й 16 квітня.


Переглядів: 2970
Поширень: 0