Через низьку температуру повітря вночі, тепло продовжують подавати у помешкання вінничан. Втім, сьогодні вже обговорюється питання про припинення роботи котелень міста. Дата офіційного завершення опалювального сезону буде відома наступного понеділка.

Про завершення опалювального сезону зокрема йшлося на черговій нараді у першого заступника міського голови Івана Михайлюка, яка відбулась сьомого квітня. Окрім цього на зібранні говорили про стан розрахунків споживачів перед теплопостачальниками та самих підприємств перед НАК «Нафтогаз України». Іван Михайлюк повідомив, що за березень теплопостачальні організації міста повністю розрахувались за блакитне паливо, чого не можна сказати про споживачів. Борги населення все ще залишаються великими.

Окрім цього, Іван Михайлюк повідомив, що до 10 квітня НАК «Нафтогаз України» має визначитись із тим, яка організація постачатиме блакитне паливо Вінницькій області - ДП «Нафтогазмережі» чи ВАТ «Вінницягаз». До квітня ліміти газу були у ДП «Нафтогазмережі». Про те, хто буде постачальником газу по регульованому тарифу на території області і міста, буде відомо після отримання офіційного листа від НАК «Нафтогаз України».


Переглядів: 2769
Поширень: 0