19-го грудня, близько 5-ї години ранку на вулиці Воїнів Інтернаціоналістів патрульні помітили автомобіль Nissan, який маневрував без увімкнених світлових покажчиків поворотів. Крім того, номерні знаки транспортного засобу були забруднені.

Інспектори подали водієві сигнал про зупинку, однак той відрегував лише пришвидшенням. Деякий час керманич намагався втекти від поліцейських, однак патрульні все ж наздогнали його та зупинили на автодорозі М-12.

За кермом машини перебував 28-річний водій. У нього інспектори одразу помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Вийшовши з машини, чоловік зробив вигляд, що автівка йому не належить, а він – пішохід, який випадково опинився поруч.

У Вінниці патрульні наздоганяли нетверезого водія

Від освідування на місці чи в медичному закладі водій відмовився. Патрульні встановили, що чоловік позбавлений права керувати транспортним засобом і вже вдруге за рік сідає за кермо напідпитку.

Охоронці порядку склали на нього протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (повторне протягом року керування транспортним засобом у стані сп'яніння).



Переглядів: 1563
Поширень: 0