Ділок, вочевидь, із чистим серцем отримував заробіток, будучи переконаним у тому, що до приватної власності правоохоронці не зайдуть. Між тим, гральний зал був розташований у вельми людному місці, тож клієнтів, готових витратити певну суму коштів на автоматах, тут не бракувало.

Порушення Закону „Про заборону грального бізнесу в Україні” дало податковим міліціонерам підстави для примусового огляду приміщення. Усі дев’ять автоматів „Maxima Plus” були підключенні до мережі живлення в очікуванні відвідувачів, на деяких ішла гра. Достеменно встановлено, що зал працює з лютого нинішнього року. І це при тому, що більш ніж півроку в країні діє закон, який забороняє даний вид заробітку!

Власник автоматів відмовився надавати податківця будь-які пояснення з приводу виявленого підпільного грального залу. Тим не менш це не дозволить йому уникнути відповідальності за порушення згаданого закону, а також статті Кримінального кодексу України про заняття забороненими видами господарської діяльності. Гральне обладнання вилучене.

Ольга Шишківська, прес-офіцер управління
податкової міліції ДПА у Вінницькій області


Переглядів: 2686
Поширень: 0