Сьогодні, 21 грудня, представники департаменту соціальної політики міської ради привітали вихованців Вінницького обласного дитячого будинку «Гніздечко» з новорічно-різдвяними святами. Вихованці отримали подарунки, які були закуплені за кошти, виручені від продажу смаколиків на благодійному ярмарку «Доброчинні долоньки».

На початку грудня у Прозорих офісах, які розташовані на Вишеньці та Старому місті, відбулися благодійні ярмарки «Доброчинні долоньки» за участю дітей з багатодітних родин міста Вінниці. Вони готували різні смаколики, які продавали на ярмарку. На зібрані кошти закупили подарунки для вихованців дитячого будинку «Гніздечко». Також дітям влаштували святкову програму за участі Діда Мороза та Снігуроньки.

Вихованців дитячого будинку «Гніздечко» привітали із новорічно-різдвяними святами

Департамент соціальної політики дякує всім учасникам, які долучились до благодійної ярмарки, та запрошує дітей-учасників з багатодітних родин міста на новорічне свято, що відбудеться 27 грудня 2017 року о 15:00 (вул. Соборна, 50, 1 поверх, актова зала), де на них чекатиме Дід Мороз та Снігуронька, а також безліч конкурсів та подарунків.



Переглядів: 1896
Поширень: 0