Заради безпеки людей та збереження їхнього життя на території Вінниччини поліцейські відпрацьовують аварійно-небезпечні місця. Станом на 26 грудня в області виявлено понад 5 тисяч водіїв-правопорушників, які керували транспортними засобами у нетверезому стані.

Перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування та проїзду перехресть, керування автомобілем у стані сп’яніння, а також порушення правил пішоходами все це призводить до збільшення кількості автопригод.

Протягом 11 місяців 2017 року в районах Вінницької області за перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху до адміністративної відповідальності за ст.122 працівники груп реагування патрульної поліції притягнули понад 13 тисяч осіб. За ст. 121 КУаАП (порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) - притягнуто 4345 чоловік, за порушення правил руху через залізничні переїзди – 80, за керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки – 4428, за порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт – 72 людини.

Особливу увагу поліцейські приділяють виявленню водіїв «напідпитку». З початку року працівниками поліції виявлено 5 187 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.



Переглядів: 1461
Поширень: 0