В ніч з 25 на 26 грудня, близько 1-ї години, патрульні отримали звернення інформаційного характеру. Громадяни повідомили інспекторам про нетверезого водія автомобіля «Мерседес» на вулиці Антоновича.

Оперативно прибувши на місці події, інспектори виявили згадану автівку, але її водій, побачивши патрульних, одразу почав тікати. Поліцейські розпочали переслідування.

Зрозумівши, що далеко втекти не вдасться, керманич різко зупинився, вибіг з машини та почав тікати уже на своїх двох. В цей час його пасажир пересів на водійське сидіння і продовжив рух автомобілем. Патрульні послідували за ним.

На вулиці Володимира Антоновича чоловік не впорався з керуванням, в’їхав спочатку в електроопору, а потім і в припарколваний автомобіль «ГАЗ-3302». Охоронці порядку затримали обох водіїв та одягнули на них кайданки.

Виявилось, що 20-річні керманичі були напідпитку. Рівень алкоголю в організмі першого майже в 5 разів перевищував норму (0,96 проміле), в організмі другого – більше, ніж в 11 разів (2,26 проміле).

На обох водіїв патрульні склали протоколи за керування напідпитку та за злісну непокору працівникам поліції. На першого з них також оформили адмінматеріали за відсутність страхового полісу та незупинку на вимогу поліцейських, а на другого – адмінматеріали за вчинення ДТП, дрібне хуліганство та відсутність посвідчення водія.

Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.



Переглядів: 1548
Поширень: 0