Першими на черзі стали вулиці Островського, Воїнів-Інтернаціоналістів, Порика, проспект Юності, Соборна та вул. Лесі Українки. Поточний ремонт з допомогою нової технології виправдав себе у минулому році. Дороги гідно витримали навантаження навіть такої лютої зими, як цьогорічна. Тому у 2010 році планується відремонтувати таким чином близько 19 000 м2 дорожнього покриття.

Вінницький міський голова Володимир Гройсман дев\'ятого квітня здійснив об\'їзд містом та побував на ділянках, де тривали ремонтні роботи. Мер повідомив, що вже незабаром у Вінниці розпочнеться і капітальний ремонт автошляхів. «У цьому році ми вийшли на поточний ремонт доріг навіть раніше ніж у минулому році, - говорить Володимир Гройсман. - Ми сьогодні плануємо збільшити обсяги робіт, тому що зима була дійсно важкою».

Окрім цього у 2010 році планується вдвічі збільшити обсяги ремонтних робіт на прибудинкових територіях і тротуарах. І ще один напрямок - це ліквідація розкопок. Шляховики працюватимуть також і у віддалених мікрорайонах. Поточний ремонт дорожнього покриття зокрема буде здійснюватись на Тяжилові, де ремонтуватимуть вул. Карла Маркса, пров. Карла Маркса, Ватутіна, Москаленка, Баженова, Чехова; на Хуторі Шевченка - Цимлянська, М.Вовчка, Чернігівська, Липовецька, Гонти на ділянці від вул. Липовецької до вул. Цимлянської; на Кореї - Генерала Арабея, Л.Українки, С.Щедрина, Ботанічна; на П\'ятничанах - вулиці Руданського, Герцена, О.Кобилянської, Мічуріна. Переможцем відкритого тендеру на проведення поточного ремонту міських доріг стало ТОВ «Шляхбудматеріали».


Переглядів: 3015
Поширень: 0