Працівниками вінницької поліції розшукуються зловмисниці, які під приводом перевірки газових плит викрадають гроші у пенсіонерів. Протягом останніх двох місяців жертвами правопорушниць стали четверо літніх вінничан. Скориставшись довірою пенсіонерів, жінки викрали у них близько 50 000 гривень.

Протягом останніх двох місяців до Вінницького відділу поліції з заявами про крадіжки грошей з квартир звернулися четверо самотніх пенсіонерів. Як з’ясувалося, дві зловмисниці обкрадали літніх людей за однією схемою. Представившись працівницями газової служби, електричних мереж, соціальних служб, під приводом перевірки газової плити, колонки, лічильників, викрадали заощадження літніх господарів.

У 75, 85, 86 та 88-річних пенсіонерів зловмисниці викрали близько 50 тисяч гривень.

Поліція вкотре звертається до громадян бути обачними та недовіряти людям, яких вперше в житті бачите, якими б доброзичливими вони не здавалися. Надмірна довірливість — це найперший ворог.

Якщо незнайомі вам в обличчя контролери, соціальні працівники, медпрацівники, майстри по ремонту прийшли без вашого виклику — це привід не відчиняти їм двері та не пускати у помешкання. Одразу телефонуйте до поліції за номером 102 або до свого дільничного офіцера.

Якщо Ви або Ваші рідні стали жертвою зловмисників, не зволікайте - одразу звертайтесь до поліції. Це надасть можливість якнайшвидше затримати зловмисників.



Переглядів: 2038
Поширень: 0