Різдвяний ярмарок у центрі Вінниці на площі Європейській цьогоріч стає не лише місцем тяжіння для містян, але й ареною для неймовірних історій. Як от наприклад передноворічне диво з подарунком кавовару Сан Саничу (ятка №26) новенького кавоварного обладнання та 10 кіло кави. Нажаль, відбуваються у щоденному житті Ярмарку і неприємності. В один з останніх вечорів року що минув, вони спіткали вінницького кондитера Ярослава, який торгує солодощами ручної роботи у ятці №33.

Ярмаркове життя вирує

Ятка Ярослава з перших днів ярмарку привертала увагу завдяки не лише якісному товару, а й щедро та зі смаком прикрашеному торгівельному будиночку. Чоловік каже, що прикрашати ярмаркове місце спеціально запрошував дизайнера: тут і ялинкове гіллячко з шишками і цілі гірлянди «дощику» з особливого паперу, яскраві різнокольорові вогники. Це вперше домашня кондитерська «Ярлен» (солодощі від Ярослава та Олени) презентована на ярмарку, тож хотілось бути кращими. Будиночок № 33 прикрашено всередині та назовні. Саме зовнішні прикраси й розтрощили п’яні молодики пізно ввечері 30 грудня, вже після закриття ярмарку.

Ярмаркове життя вирує

Ярмаркове життя вирує

На щастя, вчасно спрацювала поліція і було отримано записи з камер відеоспостереження. На кадрах добре видно обличчя хуліганів, тож володар солодкого товару не сумнівається, що їх скоро знайдуть. До того ж Ярослав – юрист за освітою. А ще він оптиміст, тому вже відновив більшу частину прикрас і знову всіх радо запрошує поласувати тортиками, тістечками, капкейками, кейкпопсами та іншими солодкими смаколиками.

Ярмаркове життя вирує

Ярмаркове життя вирує

А тим часом життя на Вінницькому Ярмарку вирує. Щовечора тут народ розважається: з 17.00 до 18.00 Снігуронька співає з малюками пісеньок, а з 18.00 до 19.00 на сцені виступають народні колективи.

Ярмаркове життя вирує

Ярмаркове життя вирує

Й вже різдвяного дня 7 січня о 17.00 саме тут, на Ярмарку, у святковій атмосфері, презентують найбільший Вінницький Дідух. Новорічно-різдвяний ярмарок завершить свою роботу 14 січня.



Переглядів: 2812
Поширень: 0