В ніч із 7 на 8 січня, близько опівночі, патрульні помітили автомобіль "BMW 725", який порушив правила дорожнього руху. Поліцейські подали водієві сигнал про зупинку, однак той лише пришвидшився.

Чоловік за кермом не реагував на неодноразові вимоги поліцейських зупинити автомобіль. Охоронці порядку декілька разів попередили водія, що в разі незупинки вони змушені будуть застосувати вогнепальну зброю, однак навіть це не зупинило керманича. Інспектори здійснили 2 постріли по колесах машини втікача.

Крім водія, в машині перебувало ще троє його товаришів. Усіх їх патрульні затримали та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Аби зупинити нетверезого  водія, вінницьким патрульним довелось застосовувати зброю

Виявилось, що 21-річний водій перебував за кермом у нетверезому стані. Рівень алкоголю в його організмі майже у 8 разів перевищував допустиму норму - 1, 34 проміле.

Аби зупинити нетверезого  водія, вінницьким патрульним довелось застосовувати зброю

На юнака патрульні склали цілий ряд адмінматеріалів: за керування транспортним засобом у стані сп'яніння (ст. 130), за незупинку на вимогу поліцейських (ст. 122-2), за створення аварійної ситуації (ст. 122-4), відсутність підсвітки номерного знаку (ч. 6 ст. 121), за те, що їздив в темну пору доби без увімкненого світла фар (ч. 2 ст. 122), за те, що не мав при собі жодних документів (ч. 1 ст. 126) та взагалі не отримував посвідчення водія (ч. 2 ст. 126).



Переглядів: 1572
Поширень: 0