Працівники карного розшуку затримали вінничанина, який з приміщення міської лікарні м. Вінниці вчинив крадіжку сумки. Злочин вдалось розкрити в найкоротші терміни завдяки камерам відеоспостереження, які зафіксували правопорушника.

До працівників поліції з заявою про крадіжку звернулась 20-річна жителька смт Турбів Липовецького району. Дівчина розповіла, що з приміщення міської лікарні, де вона проходила обстеження, викрали сумку, в якій знаходились 350 гривень, банківські картки та особисті документи.

В ході проведених розшукових заходів поліцейські зафіксували, що в одному з магазинів міста розрахувались краденою карткою. Переглянувши камери відеоспостереження , поліцейські встановили особу правопорушника та передали орієнтування усім нарядам поліції. Через деякий час зловмисника затримали у м. Вінниці. Ним виявився 39-річний житель міста Могилів-Подільський, який раніше проблем із законом не мав.

Крадене частково вилучили та повернули власниці.

За даним фактом слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з прониканням у приміщення). Такий злочин карається ув’язненням до 6 років. Триває слідство.



Переглядів: 1748
Поширень: 0