Сьогодні, за участю директора Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації Сергія Волкова відбулась розширена нарада-навчання для перевізників області з питань правильності збору, оформлення та подачі документів для участі в конкурсі на право надання послуг автомобільних пасажирських перевезень для суб’єктів господарювання області, які здійснюють свою діяльність в даному ринковому сегменті.

Розпочинаючи нараду, Сергій Волков наголосив: «Департамент тісно співпрацює з управлінням Укртрансбезпеки в області. Ми з розумінням ставимось до тих чи інших наявних проблем, які існують сьогодні в галузі перевезень. Натомість, маю сподівання, що цього року Укртрансбезпека в своїх планах заходів приділить ще більше уваги питанню зниження порушень в галузі перевезень».

У Вінниці перевізникам роз'яснили, як правильно оформляти документи для участі в конкурсі

Зі звітом про стан справ в галузі пасажирських перевезень на Вінниччині виступив начальник Управління Укртрансбезпеки Олексій Соколовський: «В цьому році продовжується мараторій на планові перевірки за місцем знаходження суб’єктів господарювання. За фактом дорожньо-транспортних пригод, які стаються з вини водіїв ліцензованого транспорту, або з тяжкими наслідками, призначається технічне розслідування даної пригоди. Укртрансбезпека видає наказ у відповідні територіальні управління, після чого проводиться технічне розслідування, а якщо ДТП державного значення з дуже важкими наслідками, призначається розслідувальна комісія. При проведенні технічного розслідування відбувається перевірка, під час якої мають бути надані журнали випуску, де фактично збирається інформація про виконання обов’язків та журнал випуску транспортних засобів. Що стосується нинішнього стану проведення позапланових перевірок перевізників, то в особливих випадках вони можуть призначатися Кабінетом Міністрів відповідно до норм законодавства».

У Вінниці перевізникам роз'яснили, як правильно оформляти документи для участі в конкурсі

Також до участі у нараді долучились заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури - начальник управління транспорту та інфраструктури ОДА Віктор Данильченко та старший інспектор відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у Вінницькій області Андрій Джулепа.

У Вінниці перевізникам роз'яснили, як правильно оформляти документи для участі в конкурсі

В рамках зібрання присутні мали змогу опрацювати анкети, що додаються до заяв для участі в конкурсі та обговорити окремі питання, які потребують додаткових роз’яснень.



Переглядів: 2150
Поширень: 0