Під час вихідних працівники Ситуаційного центру, які цілодобово слідкують за містом через камери відеоспостереження, зафіксували, як підлітки трощать фігурку хлопчика біля однієї зі шкіл, одного з них було одразу затримано, інший – втік. На батьків затриманого юнака складено протокол. Також було зафіксовано, як п’яний їздить по Меморіалу Слави на автомобілі. Чоловікові загрожує штраф до 40 тисяч гривень та позбавлення права керування на один рік.

Вночі, з 20 на 21 січня, по вулиці Стрілецькій поблизу школи №6 двоє молодих людей почали трощити фігуру у вигляді хлопчика. Нагадаємо, що такі фігури встановлено біля переходів у районі шкіл для того, щоб звертати увагу водіїв на те, що тут ходять діти.

Це було зафіксовано камерами відеоспостереження. В результаті працівники патрульної поліції працівники затримали одного з тих, хто пошкоджував фігурку. Ним виявився неповнолітній хлопець 2002 року народження. Батьків підлітка викликали та склали на них протокол про адміністративне порушення. Сума збитків наразі встановлюється.

«А вночі з 21 на 22 січня по Меморіалу Слави їздив автомобіль. Коли працівники Ситуаційного центру це побачили, вони викликали патрульну поліцію. Камери зафіксували номер авто», – розповів заступник начальника КП ВМР «Муніципальна поліція» Віталій Чигур.

Водія затримали, він був напідпитку. На чоловіка складено протокол за статтею 130 Кодексу про адміністративні порушення – керування у нетверезому стані. Йому загрожує штраф від 10 200 до 40 000 гривень і позбавлення права керування на один рік.



Переглядів: 4026
Поширень: 0