Подія сталась 23 січня близько 22 години у місті Вінниці у багатоповерхівці на вулиці Гладкова. Працівники Лівобережного відділення поліції спільно з патрульними оперативно встановили особу зловмисника та затримали його.

До поліції від лікарів надійшло повідомлення, що каретою швидкої медичної допомоги з багатоповерхівки доставлений 41-річний вінничанин з проникаючим колото-різаним пораненням передньої черевної стінки. Тілесні ушкодження потерпілий отримав під час конфлікту із невідомою особою, з якою він розпивав спиртне у свого знайомого.

За словами начальника Лівобережного відділення поліції Романа Андрущака, відразу після надходження повідомлення на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції та патрульні. Дружина потерпілого описала поліцейським нападника та розказала подробиці інциденту. У вказаній квартирі працівники поліції виявили чоловіка, що підпадає під опис жінки. До вчинення правопорушення виявився причетним 61-річний житель обласного центру. Зловмисник і раніше мав проблеми з законом. На даний час у суді розглядаються матеріали кримінального провадження щодо вчинення ним правопорушення, передбаченого ст. 128 ККУ (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

У Вінниці затримали чоловіка, який ножем поранив вінничанина

У Вінниці затримали чоловіка, який ножем поранив вінничанина

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Слідчим відділенням поліції відкрито провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 1580
Поширень: 0